Willow (Paju – Salix vitellina)

Willow (Paju – Salix vitellina)

12,50 

Paju sopii kaikkea halveksivalle, katkeralle ja itsesäälissä piehtaroivalle ihmiselle, joka syyttää kaikkia muita ja kaikkea muuta paitsi itseään.

Tuotetunnus (SKU): WIL-REM-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Willow on uute mielipahaan, itsesääliin ja katkeruuteen. Useimmat näistä ihmisistä tuntevat itsensä ajoittain enemmän tai vähemmän hyväksikäytetyiksi; tämä uute auttaa neutraloimaan mielipahan tunnetta ja saamaan takaisin huumorin- ja suhteellisuudentajun. Willow on tunteeseen, että on tullut elämän huijaamaksi – "Minä en ansaitse tätä. Miksi tämä tapahtuu minulle?" Negatiivisessa Willow-tilassa oleva ihminen kadehtii muiden ihmisten hyvää onnea, terveyttä, onnellisuutta tai menestystä. Hän saattaa marista, olla nyreä ja kärttyisä.

Nämä ihmiset ovat vaikeita potilaita sairastaessaan, koska he eivät ole koskaan mielissään tai tyytyväisiä, vaan näkevät ennemmin itsensä uhreina ja ovat vastahakoisia myöntämään minkäänlaista edistymistä. Jatkuva mielipahan tunteen ylläpito saattaa vaikuttaa yksilön yleiseen vitaliteettiin ja johtaa huonoon yleiskuntoon.

Willowín positiivisena mahdollisuutena on antaa ihmisille lupa anteeksiantoon ja unohtaa menneet epäoikeudenmukaisuudet sekä nauttia elämästä, minkä seurauksena he vetävät puoleensa myönteisiä olosuhteita ja ystäviä. Koska he eivät enää tunne itseään uhreiksi, he hallitsevat näin omaa kohtaloaan.

20 ml pullo

Valmistaja: Original Bach Flower Remedies, Lontoo

Markkinoija: Aduki, Helsinki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Willow (Paju – Salix vitellina)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *