Clematis (Elämänlanka/ Saksankärhö – Clematis vitalba)

Clematis (Elämänlanka/ Saksankärhö – Clematis vitalba)

12,50 

Clematis sopii taiteelliselle haaveilijalle, jolla on taipumusta keskittymiskyvyn puutteeseen sekä yleisesti hyvin vähän kiinnostusta nykyhetkeen ja todellisuuteen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): CLE1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Clematis on ihmisille, jotka elävät omissa maailmoissaan osoittamatta lainkaan kiinnostusta todellista maailmaa kohtaan. Heidän on vaikea elää nykyhetkessä. He eivät ole oikein onnellisia, vaan kaipaavat parempia aikoja; he eivät kuitenkaan tee mitään aktiivista niiden saavuttamiseksi. Heillä on huono muisti ja huono pää yksityiskohtien ymmärtämiseen. Heillä on yleensä energian puutetta, ja he vaikuttavat poissaolevilta. He pitävät yksinolosta ja välttävät yhteenottoja vetäytymällä. Sairastuessaan he eivät tee elettäkään parantuakseen. He saattavat olla voimakkaan romanttisia. Clematis sopii ihmisille, jotka ovat menettäneet rakkaansa ja kaipaavat hänen luokseen. Keskittymisen puutteesta johtuen he saattavat olla tapaturmaalttiita.

Clematis-lapsilla on keskittymisvaikeuksia, jotka johtuvat paremminkin taipumuksesta päiväunelmointiin kuin sisäisten kykyjen puutteesta. Clematiksen positiivisina mahdollisuuksina ovat vireä kiinnostus ympäröivää maailmaa kohtaan sekä elämännautinto.

Positiiviset Clematis-ihmiset ovat avoimia vaikutteille ja käyttävät luovia mahdollisuuksiaan esimerkiksi taiteeseen, kirjoittamiseen, suunnitteluun, muotiin tai parantamiseen. Heillä on realistisina ja maanläheisinä ihmisinä käsitys asioiden tarkoituksesta, ja he tunnistavat, että nykyisyys muotoilee tulevaisuuden. He ovat hyvin maadoittuneita ja pystyvät kontrolloimaan ajatuksiaan.

Ominaisuudet
20 ml pullo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Clematis (Elämänlanka/ Saksankärhö – Clematis vitalba)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *