Holly (Piikkipaatsama/Orjanlaakeri – Ilex aquifolium)

Holly (Piikkipaatsama/Orjanlaakeri – Ilex aquifolium)

12,50 

Piikkipaatsamaa suositellaan ihmiselle, joka kärsii äärimmäisestä mustasukkaisuudesta, vihasta ja koston tunteista. On kateellinen ja epäluuloinen, pelkää tulevansa petetyksi.

Tuotetunnus (SKU): HOL1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Holly on ihmisille, jotka voivat olla pahantuulisia, kovasydämisiä, jopa julmia ja ajoittain väkivaltaisia. He kärsivät sisäisesti – usein ilman mitään hyvää syytä. Heidän on vaikea avata sydäntään rakkaudelle. Negatiivisessa Holly-tilassa yksilö on täynnä vihaa, kateutta ja mustasukkaisuutta. Koska Holly-ihminen kärsii ehkä tiedostamattaan epävarmuudesta, hän on epäluuloinen ja aggressiivinen. Häneltä puuttuu kyky rakastaa, ja hän tuntee yleistä vihaa kanssaihmisiään kohtaan. Holly on hyvä uute lapsille, jotka ovat mustasukkaisia sisaruksilleen.

Hollyn positiivisena mahdollisuutena on jalosydäminen ihminen, joka kykenee antamaan ilman vaatimusta vastalahjasta. Tällaiset ihmiset ovat myötätuntoisia, rakastavia ja rakastettavia. He ovat valmiita jakamaan ja auttamaan muita, vaikka heillä olisi omiakin ongelmia. Sisäisen harmonian aikaansaamana he tuntevat aitoa mielihyvää toisten ihmisten onnistumisista. Tri Bach kirjoitti: "Holly suojelee meitä kaikelta, mikä ei ole Universaalia Rakkautta. Holly avaa sydämen ja yhdistää meidät Jumalalliseen Rakkauteen."

Ominaisuudet
20 ml pullo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Holly (Piikkipaatsama/Orjanlaakeri – Ilex aquifolium)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *