Larch (Lehtikuusi – Larix decidua)

Larch (Lehtikuusi – Larix decidua)

12,50 

Lehtikuusta suositellaan heikon itsetunnon omaavalle ihmiselle, jolla on alemmuuskompleksi. Lehtikuusi on avuksi itseluottamuksen puutteessa tuoden uskoa omaa itseä kohtaan.

Tuotetunnus (SKU): LAR1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Larch on uute itseluottamuksen puutteeseen sellaisille ihmisille, jotka eivät edes yritä, koska he ovat jo etukäteen varmoja epäonnistumisestaan. He kärsivät alemmuuden tunteista. He ovat salaa tietoisia siitä, että heissä on potentiaalisia kykyjä, mutta he kieltäytyvät tunnustamasta niitä, ja välttävät näin riskin epäonnistua. Tämä on myös hyödyllinen uute kaikille, joilta puuttuu varmuutta ennen tenttiä, haastattelua, ajokoetta jne. (ks. myös Rescue Remedy).

Larchin positiivinen mahdollisuus näkyy ihmisissä, jotka ovat päättäväisiä, kyvykkäitä, realistisesti omanarvontuntoisia, eivätkä ole huolissaan epäonnistumisesta tai menestyksestä. He ovat tietoisia omasta potentiaalisuudestaan ja työskentelevät sen saavuttamiseksi. He kykenevät tekemään aloitteita ja ottamaan riskejä, ja he kieltäytyvät hyväksymästä sanoja „en pysty“. He käyttävät kriittisiä kykyjään viisaasti.

20 ml pullo

Valmistaja: Original Bach Flower Remedies, Lontoo

Markkinoija: Aduki, Helsinki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Larch (Lehtikuusi – Larix decidua)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *