Crab Apple (Villiomenapuu – Malus pumila)

Crab Apple (Villiomenapuu – Malus pumila)

12,50 

Villiomenaa suositellaan ihmiselle, jolla on huono minäkuva ja hygieniapakkomielle. Tällainen henkilö saattaa suhtautua syömiseen tai seksiin vastenmielisesti eikä siedä järjestyksen puutetta.

Tuotetunnus (SKU): CRA1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Crab Apple on puhdistusuute mielelle ja keholle, ja sitä suositellaan niille, jotka tuntevat itsensä likaisiksi ja kärsivät heikosta minäkuvasta. Crab Apple – ihmiset saattavat huolehtia pakkomielteisesti kotinsa siisteydestä, tai heillä on mentaalinen pakkomielle siisteydestä ja pikkuasioista. Crab Apple sopii ihmisille, jotka häpeävät tai joita nolostuttavat fyysiset oireet, kuten erilaiset iho-ongelmat; he ovat masentuneita, jos hoito epäonnistuu (ks. myös Gentian).

Ihmiset, joilla on iho-ongelmia, voivat käyttää Crab Applea ulkoisesti iholle (muutama tippa veteen), hauteena tai lisätä sitä kylpyveteen (10 tippaa).

Crab Applen positiivisena mahdollisuutena on hyväksyä itsensä ja epätäydellisyytensä. Positiivisella Crab Apple-ihmisellä on myönteinen minäkuva ja he suhtautuvat rennosti ulkonäköönsä ja ympäristöönsä.

Ominaisuudet
20 ml pullo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Crab Apple (Villiomenapuu – Malus pumila)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *