Tervetuloa uudistetuille Luontoemo-sivuille!

Toivottavasti ne miellyttävät silmääsi, ja navigointi täällä sujuu suotuisasti. Jos huomaat jotain, mikä ei toimi, otan vastaan todella mielelläni palautetta! Se olisi erittäin arvokasta, jos vaan jaksat laittaa viestiä. 

Sivujen sisältö on edelleen suunnilleen sama eli mielenkiintoista luettavaa löytyy, TiedonLähde on paikoillaan, ja tulossa on useammin päivityksiä Ajankohtaista-osiossa tai ainakin sen kautta linkitettynä. 

Ilmoittelen jatkossa myös Facebook– ja Instagram-tileillämme aina kun jotain uutta – tai vanhaa – on saatu tänne sivuille lisättyä. Aivan valmiit sivut eivät ole, eivätkä koskaan täysin valmiiksi tulekaan. Vielä vähän puuttuu kuvia, ja tuotteita, ja käännöksiä, ja jotain uutta tulee aina ja vanhaa lähtee pois.

Naiset Luontoemon takaa tuovat nyt naamansa esiin: täältä löydät Luontoemon tarinan. Samalla sivulla avaamme vähän myös Luontoemon omien tuotteiden ideaa.

Tuotteet ja palvelut pitäisi olla suht selkeästi löydettävissä, ja etusivulle nostettujen tuotekategorioiden kautta pääset hankkimaan haluamasi tuotteet.

Valokuvaaja: Silvi Kaarakainen

Ollaan yhteyksissä!

Havulta tuoksuvin terkuin,

Ritva ja Pauliina

 

 

 

(Meillä on oikeasti viime kuukaudet tuoksunut jatkuvasti eri havut, ja tuntuu, että se on jo tarttunut itseenikin!)

pauliina.silva (at) luontoemo.fi