Water Violet (Vesisulka – Hottonia palustris)

Water Violet (Vesisulka – Hottonia palustris)

12,50 

Vesisulka on varautuneille ja sulkeutuneille ihmisille, jotka arvostavat yksinolemista tai jotka ovat ylpeitä ja etäisiä. Vesisulkauute sallii luontevan lähestymisen.

Tuotetunnus (SKU): WAT1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Water Violet – tyyppiset ihmiset ovat tietäviä, tyyniä ja kyvykkäitä. He ovat hiljaisia, hillittyjä ihmisiä, joilta kysytään usein neuvoa, mutta he eivät tyrkytä omia mielipiteitään tai toiveitaan muille. Lempeinä ja itseensä luottavaisina heillä on tunne omasta erinomaisuudestaan. Äärimmilleen vietynä he voivat olla eristäytyviä ja vaikuttavat ylpeiltä, ylenkatseellisilta ja alentuvaisilta. Kun he ovat väsyneitä tai häiriintyneitä liian monista ulkoisista tekijöistä, heillä on taipumuksena vetäytyä, jolloin he vaikuttavat epäsosiaalisilta ja kylmiltä. Kärsiessään he pitävät ongelmansa omana tietonaan. He eivät nojaudu toisiin saadakseen tukea, ja heitä saatetaankin pitää emotionaalisesti kylminä. Heidän on vaikea avautua muille, ja siksi he vetäytyvät helpommin oman tyynen ulkokuorensa taakse.

Water Violetin positiivisena mahdollisuutena on lämpimämpi suhde toisiin ihmisiin, vaikka samalla säilytetäänkin oma viisaus ja arvokkuus. Water Violet – ihmiset ovat halukkaita auttamaan muita oman tietonsa ja viisautensa avulla. Rauhallisina, seesteisinä ja ylväinä he pystyvät ymmärtämään ja myötäelämään muiden kanssa. He asettavat usein kykynsä muiden palvelukseen esimerkiksi neuvonantajina ja opettajina.

20 ml pullo

Valmistaja: Original Bach Flower Remedies, Lontoo

Markkinoija: Aduki, Helsinki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Water Violet (Vesisulka – Hottonia palustris)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *