Red Chestnut (Punahevoskastanja – Aesculus carnea)

Red Chestnut (Punahevoskastanja – Aesculus carnea)

12,50 

Punahevoskastanja on murehtivalle ja itseään arvostelevalle ihmiselle, joka pelkää jatkuvasti edessä olevaa katastrofia ja on sairaalloisen levoton muiden puolesta.

Tuotetunnus (SKU): RED1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Red Chestnut on niille, jotka ovat itsekkäästi ylihuolehtivaisia, ja pelkäävät tai ovat huolissaan toisten, etenkin perheenjäsentensä tai läheisten ystäviensä, hyvinvoinnista. He pelkäävät pahinta rakastamiensa ihmisten puolesta; että pienikin vaiva muuttuu joksikin vakavaksi, että lapsi kaatuu leikkiessään tai että lomalla lentokone putoaa. He ovat myös kärttyisiä ja ovat huolissaan muitten ihmisten ongelmista. Tämä on usein tilapäinen tila esim. terveyden- ja sairaanhoitajien keskuudessa

Red Chestnutin positiivisena mahdollisuutena on kyky välittää muista myötätuntoisesti, mutta huolestumatta. Positiiviset Red Chestnut – ihmiset säteilevät terveyden ja rohkaisun ajatuksia niille, jotka tarvitsevat heitä, ja pysyvät mentaalisesti ja fyysisesti rauhallisina hätätilanteissa. He antavat iloisesti apuaan silloin, kun pyydetään, mutta pidättyvät pakottamasta sitä muille.

20 ml pullo

Valmistaja: Original Bach Flower Remedies, Lontoo

Markkinoija: Aduki, Helsinki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Red Chestnut (Punahevoskastanja – Aesculus carnea)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *