Hornbeam (Valkopyökki – Carpinus betulus)

Hornbeam (Valkopyökki – Carpinus betulus)

12,50 

Valkopyökkiä suositellaan voimattomalle henkilölle, joka elää jatkuvassa ’maanantaiaamussa’ toisin sanoen epäilee kykyjään kohdata päivän työt – pelkkä työn ajatteleminenkin uuvuttaa.

Tuotetunnus (SKU): HOR1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Hornbeam sopii paremmin mentaaliseen kuin fyysiseen uupumukseen; se sopii niille, jotka heräävät aamuisin epäilykseen, etteivät kykene kohtaamaan päivän töitä. Heidän on vaikea kohdata ongelmia tai selviytyä päivän ohjelmasta, vaikka he tosiasiassa saavat yleensä kaiken tehtyä. Honeybeamia tarvitsevat ihmiset saattavat kärsiä liiallisesta työmäärästä, tympeyden tunteesta tai vaihtelun puutteesta elämässään esimerkiksi silloin, kun he lukevat rankasti tenttiin (ks. myös Olive). Heiltä puuttuu into, ja he saattavat vitkastella. Uni ei ole virkistävää, ja jos he ovat paranemassa sairaudesta, he epäilevät omia voimiaan toipua.

Hornbeamin positiivisena mahdollisuutena on varmuus omista voimistaan ja kyvyistään kohdata päivän työt. Eloisa mieli, elinvoima, pirteys ja spontaanius palautuvat, ja elämä on jälleen nautittavaa. Päivän työt voidaan kohdata energisyydellä ja selkeällä mielellä, ja ne tasapainottuvat sopivasti leikkimielisyydellä.

20 ml pullo

Valmistaja: Original Bach Flower Remedies, Lontoo

Markkinoija: Aduki, Helsinki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hornbeam (Valkopyökki – Carpinus betulus)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *