Centaury (Rantasappi – Centaurium umbellatum)

Centaury (Rantasappi – Centaurium umbellatum)

12,50 

Kaunokki sopii ystävälliselle ja liian kiltille henkilölle, jolla on vaikeuksia sanoa ’ei’ eli miellyttämisen haluiselle ihmiselle. Tällainen henkilö kantaa harteillaan liian suurta taakkaa auttamishalussaan laiminlyöden oman elämäntehtävänsä.

Tuotetunnus (SKU): CEN1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Centaury on ihmisille, joiden on vaikea sanoa ei. He antavat toisten painostaa tai jopa tyrannisoida itseään. He ovat yleensä ujoja, hiljaisia, melko passiivisia, ja heidän tahdonvoimansa on heikko. Koska he ovat innokkaita miellyttämään toisia, he antavat toisille periksi alistumalla, eivätkä yhteistyön halusta. Vaikka he ovat tyytymättömiä tähän asioiden tilaan, he kieltävät omat toiveensa tai kutsumuksensa ennemmin kuin ottavat riskin yhteenotosta. Halukkaina „tekemään oikein“ he ovat helposti muitten ihmisten määräysten ja vaikutusten alaisia. Koska muut ihmiset ammentavat heidät tyhjiksi eikä heillä ole kosketusta omaan itsevarmuuteensa, heiltä on taipumusta energian puutteeseen, ja he väsyvät helposti.

Centauryn positiiviset mahdollisuudet näkyvät ihmisissä, jotka palvelevat mielellään ja huomiota herättämättä, mutta eivät kuitenkaan kiellä omia tarpeitaan. He osaavat ilmaista ja puolustaa omia mielipiteitään ja sopeutuvat hyvin seuraan. Ennen kaikkea he ovat kosketuksissa oman tahtonsa kanssa ja voivat nyt seurata omaa polkuaan päättäväisesti ja energisesti, masentumatta muitten mielipiteistä.

20 ml pullo

Valmistaja: Original Bach Flower Remedies, Lontoo

Markkinoija: Aduki, Helsinki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Centaury (Rantasappi – Centaurium umbellatum)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *