Chestnut Bud (Kastanjannuppu – Aesculus hippocastanum)

Chestnut Bud (Kastanjannuppu – Aesculus hippocastanum)

11,90 

Kastanjannuppu on ihmiselle, joka ei kykene oppimaan eikä sulattamaan aikaisempia kokemuksiaan. Toistaa samoja virheitä ajatusten kulkiessa askeleen edellä todellisuutta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): CHE1-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Chestnut Bud on niille, jotka eivät ota kokemuksesta opikseen. Tämä tekee heidät kyvyttömiksi edistymään elämässään. Henkilö toistaa aina vain samoja virheitä, kuten kompastuu uudelleen ja uudelleen vääränlaiseen kumppaniin tai jatkaa työntekoa hänelle sopimattomassa työssä. Sen sijaan, että oppisivat menneistä virheistä, Chestnut Bud – ihmiset yrittävät unohtaa ne, eikä heillä sen tähden ole mitään perustaa, jolle tehdä tulevaisuuden päätöksiä.

He saattavat kärsiä toistuvista oireista, mutta eivät koskaan kyseenalaista sitä, miksi he aina toistavat menneisyyden malleja. Tällä tavoin he epäonnistuvat perimmäisen syyn käsittelyssä. Positiiviset mahdollisuudet: Tri Bach kirjoitti: „Tämä uute auttaa meitä saamaan täyden hyödyn päivittäisistä kokemuksista ja näkemään itsemme ja virheemme niin kuin muut ne näkevät.“ Positiivinen Chestnut Bud – persoonallisuus huomaa omat virheensä objektiivisesti ja oppii jokaisesta kokemuksesta. Hän saa tietämystä ja viisautta edetäkseen elämässään eteenpäin. Koska hän on mentaalisesti aktiivinen, hän myös tarkkailee ja oppii toisilta.

Ominaisuudet
20 ml pullo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Chestnut Bud (Kastanjannuppu – Aesculus hippocastanum)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *