HUOM! Verkkokauppa on suljettu 31.3.2023 asti.

Parantajatar Deo’do

Parantajatar Deo’do

7,90 

Siankärsämö, Suomen luonnon parantajatar, yhdessä ihoa hellivän siskonsa Poimulehden ja huumaavan tuoksuisen niittyjen kuningattaren Mesiangervon kanssa ovat tehokkaan ja toimivan, luonnollisen ja miedontuoksuisen voidedeodorantin pohjana. Käsintehty Sysmässä.

Varasto loppu

Luontoemon keittiössä kehitelty Parantajatar De'odo on vastaus jokaiselle luonnollista ja toimivaa deodoranttia etsineelle. Tämä dödö ei todellakaan petä. Antiperspirantti se ei kuitenkaan ole, joten se ei estä hikirauhasten luonnollista toimintaa.

Parantajatar Deo'dossa on raaka-aineina suomalaisesta luonnosta sekä keittiöstäkin tuttuja aineita: kasvit päijät-hämäläiseltä niityltä, ihoa hoitavat kookosöljy ja rypälekiviöljy, antibakteerinen mehiläisvaha, ruokasooda ja perunajauho. Kaikki muut raaka-aineet, paitsi kookosöljy ja rypälekiviöljy, ovat Suomesta.

Voidedeodorantin tuoksu on mieto, luonnollisen mesiangervoinen ja hunajainen. Tuotteessa ei ole käytetty eteerisiä öljyjä eikä muita hajusteita.

Käyttö: Sipaise herneen kokoinen määrä voidetta sormelle, ja levitä puhtaaseen kainaloon.

Pakkaus: 30 ml lasipurkki, painettu kangaspussi

Valmistaja: Luontoemo, Sysmä

1 arvio tuotteelle Parantajatar Deo’do

  1. Karoliina (varmistettu kirjoittaja)

    Deodorantin koostumus on miellyttävä, tuoksu sopivan mieto ja on ihanaa kun on taas deodorantti minkä pitävyyteen voin luottaa! Olen seilannut edestakaisin yrittäen löytää itselleni sopivaa luonnollista deodoranttia, mutta oikein mikään ei ole pystynyt minun kainaloitani hallitsemaan. Nyt ei tarvitse enää etsiskellä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.