Koivuntuhkauute

Koivuntuhkauute

19,00 

Riihineuvoksen koivuntuhkauute – perinteinen suomalainen ravintolisä

Tuotetunnus (SKU): KOI1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tuhka sisältää yli 60 mineraalia, mm. fosforia, magnesiumia, kaliumia, sinkkiä, kalsiumia ja kuparia. Koivuntuhkauutteen emäksisyys toimii vastapainona kehon ylihappamuustilassa. Tuotteen pH-arvo on 11, ja uute laimennetaan ennen käyttöä.

Tuotteen sisältämä tuhka on saatu polttamalla Kainuun puhtaassa maaperässä kasvanutta ja hyvin kuivatettua kuoretonta koivua puhdistetussa uunissa. Tuhka keitetään ja saatu liuos suodatetaan.

Koivuntuhkauute toimitetaan kirkkasssa 0,75 litran muovipullossa.

Käyttöohje

Koivuntuhkauute on hyvin emäksistä - laimenna ennen käyttöä.

Päivittäisessä käytössä sekoita 1 rkl uutetta 1 litraan vettä. Nauti enintään litra päivässä.

Kuuriluontoisessa käytössä annostele 2 rkl uutetta 1 lasilliseen vettä tai mehua. Nauti enintään kaksi kertaa päivässä. Nauti 0,5 tuntia ennen ruokailua tai 2 tuntia ruokailun jälkeen. Kahden viikon kuurin jälkeen pidä 2-6 viikon tauko.

Varoitukset: Pidä poissa lasten ulottuvilta! Uute on erittäin emäksistä. Jos saat laimentamatonta liuosta silmiin, iholle tai vaatteisiin, huuhtele runsaalla vedellä. Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Koko: 750 ml

Valmistaja: Ari Pulkkinen, Kuhmo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koivuntuhkauute”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *