Heather (Kanerva – Calluna vulgaris)

Heather (Kanerva – Calluna vulgaris)

10,80 

Kanervauute on ihmiselle, joka on kiinnostunut vain itsestään eikä kykene kuuntelemaan muita. Ei pidä yksinolemisesta, on toisten ihmisten seurassakin yksinäinen ja puhuu liikaa.

Tuotetunnus (SKU): HEA1 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Heather sopii niille, jotka ovat syventyneet omiin tilanteisiinsa tai vaivoihinsa ja ovat kyvyttömiä aitoon kahdensuuntaiseen kommunikointiin muiden kanssa. He ajavat muut pois äärimmäisellä takertumisellaan. He liioittelevat oireitaan tai tekevät kärpäsestä härkäsen. Heillä on pakonomainen tarve puhua, he tarvitsevat yleisöä ja takertuvat ihmisiin kertoakseen pitkiä yksityiskohtia itsestään. Heillä on tapana puhua nopeasti lähellä kuuntelijan kasvoja.

He eivät pidä yksinolosta, mutta eivät onnistu tajuamaan, että heitä vältetään, koska he kuluttavat toisten ihmisten elinvoiman loppuun, eivätkä kiinnitä mitään huomiota toisten ihmisten ongelmiin.

Heatherin positiivisena mahdollisuutena on hyvä kuuntelija, joka auttaa muita auliisti, epäitsekkäästi ja ymmärtäen muitten ihmisten ongelmia. Positiiviset Heather-ihmiset kykenevät kääntämään oman kärsimyksensä hyvään käyttöön osoittamalla myötätuntoa muille.

Ominaisuudet
20 ml pullo 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heather (Kanerva – Calluna vulgaris)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *