Gentian (Katkero – Gentiana amarella)

Gentian (Katkero – Gentiana amarella)

10,80 

Katkero on toivottomalle, helposti lannistuvalle ihmiselle, joka epäilee kaikkea ja masentuu pienistäkin vastoinkäymisistä.

Tuotetunnus (SKU): GEN1 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Gentian on epäilyyn ja epätoivoon. Tästä kärsivät ovat helposti lannistuneita ja masentuneita, kun asiat menevät väärin tai kun he kohtaavat vaikeuksia. Toisin kuin Mustard, heidän masentuneisuutensa syy on aina tunnistettavissa. He saattavat tosiasiallisesti parantua hyvin sairaudesta tai edetä hyvin elämässään, mutta he lannistuvat helposti pienistä vastoinkäymisistä.

Gentian saattaa olla tarpeellinen niille ihmisille, jotka tuntevat pitkäaikaista epätoivoa tai sairastelevat toistuvasti. Se sopii myös lapsille, jotka ovat koulutyönsä lannistamia.

Gentianin positiivisena mahdollisuutena on huomata, että – olivatpa tulokset millaisia tahansa – sellaista asiaa ei olekaan kuin epäonnistuminen, silloin kun yksilö on tehnyt parhaansa. Mikään este ei vaikuta liian suurelta eikä mikään tehtävä liian pelottavalta otettavaksi vastaan. Yksilö on vakuuttunut, että kaikki vaikeudet voidaan lopulta voittaa.

Ominaisuudet
20 ml pullo 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gentian (Katkero – Gentiana amarella)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *