Mutjutin

Mutjutin

14,90 

Suomessa kehitetty ja valmistettu Mutjutin™ on kätevä kalvohierontaväline, jolla saat lihaskalvot irtoamaan lihaksesta. Mutjuttimen™ käyttö helpottaa lihasten toimintaa, vähentää kipua ja parantaa verenkiertoa lihaksiin.

Tuotetunnus (SKU): 1008 Osasto:

Mutjutin™ on kätevä kalvohierontaväline, jolla saat lihaskalvot irtoamaan lihaksesta. Mutjuttimen™ käyttö helpottaa lihasten toimintaa, vähentää kipua ja parantaa verenkiertoa lihaksiin.

Voit käyttää monipuolista kalvohierontavälinettä lähes kaikkien lihasten hoitoon. Mutjuttimen mukana toimitetaan selkokielinen käyttöohjevihko, joka sisältää ohjeet yleisimpien lihasten ja alueiden hoitoon. Mutjuttimen™ eri muodot on suunniteltu käyttötarkoitukselle ja hoidettavalla lihakselle optimaaliseksi.

Mutjutin™ on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Voit valita mieluisan värin useasta eri vaihtoehdosta - materiaali on kovaa muovia. Se kulkee mukanasi esimerkiksi taskussasi. Sen mitat ovat 8cm x 7cm x 0,4cm. Mutjuttimen voi pestä käsin, eikä sitä ole syytä laittaa pesukoneeseen.

Mutjutin™ on todella helppokäyttöinen ja opit nopeasti soveltamaan käyttöä juuri sinulle sopivaksi. Eniten Mutjuttimesta™ hyötyvät ihmiset, jotka tekevät työtä käsillään, käyttävät paljon tietokonetta tai harrastavat yksipuolista liikuntaa (erinomainen mm. penikkataudin hoitoon). Lihaskalvojen hieronta apuvälineellä on ollut hyötyjensä vuoksi suosittua etenkin kiinalaisessa lääketieteessä jo tuhansia vuosia sitten.

Mukana toimitettavan käyttöohjevihkon avulla pääset heti alkuun sen käytössä!

Hyödyt:

  • Käyttäminen on äärimmäisen helppoa (käyttöohjevihko mukana) katso pikaohjeet tästä
  • Pystyt hoitamaan pieniäkin lihaksia vaivattomasti itse
  • Käyttäminen on turvallista
  • Huomaat vaikutukset nopeasti
  • Soveltuu koko kehon huoltoon
  • Kulkee mukanasi taskussa esim. työpaikalle, autoon, harrastuksiin...
  • Voi kiinnittää nauhaan tai ketjuun
  • Käyttöikä sukupolvelta toiselle

Lisätiedot

Mitat 8 × 7 × 0,4 cm (senttimetri)
Väri

musta, punainen, vaaleanpunainen, keltainen, sininen, vihreä, violetti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mutjutin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *