Elemia eteerinen öljy

Elemia eteerinen öljy

10,30 

Elemiaöljy säilyttää ihon nuorekkaana, nopeuttaen ihosolukon uusiutumista ja hidastaen uusien ryppyjen syntyä.

Tuotetunnus (SKU): ELE1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Elemiapuun pihkaa on käytetty jo aikoinaan Egyptissä setrin ja mirhan tavoin muumioiden palsamointiin aineen antiseptisten ja säilyttävien ominaisuuksien vuoksi. Elemiaöljy säilyttää elävän ihon rypyttömänä ja nuorekkaana. Miesten partavesiissä sitä on käytetty, koska se rauhoittaa ihoa ja ehkäisee tulehduksia.
Elemiaöljy sopii ominaisuuksiltaan hyvin hengitystietulehdusten hoitoon: ysköksiä irrottavana apu ärsyttävään yskään, limakalvoja supistavana keuhkoputken tulehdukseen. Elemipuun nimi (lyhennös kabbalistisesta lauseesta "niin ylhäällä kuin alhaallakin") yhdistää taivaan ja maan vuorovaikutuksen. Elemiaa on käytetty suitsukkeena hiljentymistarkoituksiin; se auttaa henkisissä pyrkimyksissä tuomalla mielenrauhan, myös auttamalla palautumaan meditaation jälkeen nopeasti. Sen avulla on voitu voimistaa visualisoimiskykyä, toiset ovat kokeneet mystisiä kokemuksia sen tuoksusta. Elemian tiedetään yhdistävän ja kokoavan ryhmäenergiaa syventämällä yhteisiä henkisiä harjoituksia ja mietiskelyä ryhmässä.
10 ml pullo

Käyttö: Suoraan pullosta ei saa laittaa iholle, vaan tehdään laimennos; 1 rkl kylmäpuristettua ruokaöljyä ja 2 tippaa eteeristä öljyä. Tämä on peruslaimennusohje.

Hierontaöljy: enintään 20 tippaa 50 ml:aan perusöljyä

Tuoksulyhtyyn: 1-5 tippaan valittua öljyä veden pinnalle

Kylpyyn: 3-6 tippaa veteen. Mikäli haluat emulgoida öljyn veden sekaan, siihen käy kerma,alkoholi tai valmis kylpyöljy.

Jalkakylpyyn: 5-15 tippaa vatiin, kermaan emulgoituna

Huoneeseen saa tuoksun tuoksulyhdyn kautta. Myös matoille voit pirskotella muutaman tipan eteeristä öljyä. Imuriin tulee hyvä tuoksu, kun tiputat suodattimeen muutaman tipan öljyä.

Maahantuoja: Aduki Oy Valmistaja: Aqua Oleum, UK

Lisätiedot

Paino 0,04 kg (kilogramma)
Mitat 2 × 2 × 7 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elemia eteerinen öljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *