Chicory (Sikuri – Chichorium intybus)

Chicory (Sikuri – Chichorium intybus)

10,80 

Sikuriuute on rakastavalle, mutta omistushaluiselle ja ylihuolehtivalle äitityypille, joka odottaa huomionkipeänä muiden vahvistavan omia arvojaan. Vaikeuksia olla sekaantumatta muiden asioihin.

Tuotetunnus (SKU): CHI1 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Chicory on ihmisille, jotka ovat liian omistuksenhaluisia ja joiden toisista huolehtiminen on itsekeskeistä ja manipuloivaa. Nämä lujatahtoiset ihmiset olettavat muiden ihmisten sopeutuvan heidän arvoihinsa; he saattavat kritisoida, sekaantua toisten asioihin ja nalkuttaa. Heidän on vaikea antaa olettamatta saavansa jotakin vastineeksi. He eivät pidä yksinolosta ja vaativat jatkuvaa huomiota ja palveluja velvollisuuksina; tyypillinen Chicory on omistuksenhaluisesti dominoiva vanhempi, joka pitää aikuisia lapsiaan peukalonsa alla. Vaikka Chicory-ihmiset ovatkin vahvoja, he säälivät itseään ja loukkaantuvat helposti.

Jotkut heistä tekeytyvät sairaiksi saadakseen huomiota – esimerkiksi omistuksenhaluinen vanhempi, joka saa "sydänkipuja" aina, kun tytär yrittää lähteä kotoa. He ovat usein hyvin puheliaita, itsevarmoja ja väittelynhaluisia. Chicory sopii myös lapsille, jotka vaativat jatkuvaa, kohtuutonta huomiota.

Chicoryn positiiviset mahdollisuudet näkyvät ihmisissä, jotka pystyvät välittämään muista epäitsekkäästi ja tarjoavat aitoa äidillistä rakkautta. He antavat odottamatta mitään vastineeksi ja sallivat rakkaittensa elää itsenäisesti omaa elämäänsä. Koska he tuntevat täyttymystä ja itsevarmuutta, he eivät enää tarvitse toisten ihmisten vakuutusta sille, että he ovat rakastamisen arvoisia. He ovat lämpimiä, ystävällisiä, välittävät toisista ja ovat herkkiä toisten ihmisten tarpeille.

Ominaisuudet
20 ml pullo 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Chicory (Sikuri – Chichorium intybus)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *