Kestävää toimintaa

Luontoemon vastuullisuudesta

Luontoemo kantaa vastuuta. Kiinnitämme huomiota ekologisuuteen ja eettisyyteen. Meidän kanssasi asioidessasi tiedät itsekin toimivasi vastuullisesti.

Luontoemon tuotteet ovat helposti kierrätettävissä, koska ne on pakattu paperipussiin ja/tai kauniiseen pellavapussiin, jonka pahvinen etiketti on irrallinen.

Lasiset pullot ja purkit voi käytön jälkeen pestä helposti ja käyttää uudestaan haluamaansa tarkoitukseen. Kun niitä ei enää tarvita, ne voi viedä lasinkeräykseen.

Etiketti ja tuotekortti on tehty kierrätetystä kartongista. Painoväri – ainoastaan tummanruskea – kuluttaa sekin ympäristöä mahdollisimman vähän. Pakkauksissa ei ole käytetty muovia muutoin kuin pian lanseerattavan tinktuuran tippalukossa.

Tuotteiden tuotesisältö on mahdollisimman yksinkertainen, eli ne sisältävät vain muutamaa raaka-ainetta. Kaikki tuotteet perustuvat suomalaisiin villinä kasvaviin luonnonkasveihin.

Paikallisten poimijoiden keräämät kasvit ovat kotoisin Päijät-Hämeestä, ja ne on käsitelty hellästi ja asiantuntevasti. 

Tuotteet ovat monikäyttöisiä. Samaa hauduketta tai tinktuuraa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin – sisäisesti tai ulkoisesti.