Niityn Tuoksu niittytee

7,00 9,70 

Niityn Tuoksu on kotoisin Sysmän villeiltä niityiltä Päijät-Hämeestä. Tämä käsintehty yrttihauduke tuo niityn tuoksun ja maun teekupposeen.

Niittyteen kasvit - maitohorsman lehdet ja kukat sekä mesiangervon kukat - on kerätty päijät-hämäläisiltä niityiltä ja metsänreunoilta paikallisten poimijoiden toimesta.

Yrttihauduke on pakattu pieneen söpöön siemenpussiin. Sen voisi kierrättää vaikka siementen säilyttämiseen seuraavaa kesää varten. Sama kierrätyksen idea kulkee kautta linjan: etiketissä ja tuotekortissa on käytetty uusiokartonkia, painovärinä vain yksi väri.

Teen mukana tulee kaunis kortti, jossa on käyttöohjeiden ja -vinkkien lisäksi ajatuksia mietiskelyhetkeen ja tarina niityn tuoksusta suomalaiseen mytologiaan pohjautuen.  

Käyttö

Voit käyttää sekoitusta kuumiin ja kylmiin juomiin, tuoksuviin kylpyihin, luonnonkosmetiikan tekoon, hauteena, löylyveteen tai vaikka poltettavaksi suitsukkeena. 

Perushaudukeohje: Laita 1 tl kupilliseen tai 1 rkl 0,5 litraan kiehuvaa vettä, ja anna hautua 5-15 minuuttia. Tai oman maun mukaan.

Pakkaus: 20 tai 40 g

Valmistaja: Luontoemo, Sysmä

Additional information

Weight N/A
Pakkaus

20 g, 40 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Niityn Tuoksu niittytee”

Your email address will not be published. Required fields are marked *