HUOM! Verkkokauppa on suljettu 31.3.2023 asti.

Sitronella eteerinen öljy, Frantsila

Sitronella eteerinen öljy, Frantsila

8,70 

Mielialaa kohottava, antiseptinen ja rauhoittava; hyönteisten karkotus

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SIT-FRA Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Citronellalla on mielialaa nostava vaikutus. Öljyn ominaisuuksien sanotaan kirkastavan ajatuksia, vähentävän alakuloisuutta ja lisäävän mielihyvän tunnetta. Citronellan on koettu lievittävän päänsärkyä ja migreeniä, ja sillä hoidetaan reumaattisia kipuja. Citronellasta voi saada apua hikoileviin ja väsyneisiin jalkoihin, joiden kautta  vaikutus leviää koko kehoon. Citronella on suosittu myös hyönteisten torjumiseen (esim. Sri Lankassa moskiittojen torjuntaan), ja myös kissoja on sillä karkoitettu epätoivotuilta paikoilta. Eteeriset öljyt ovat laimentamattomina liian voimakkaita käytettäviksi suoraan iholle lukuunottamatta laventelia, nerolia ruusua ja teepuuta. Ne on aina laimennettava ennen käyttöä.  Maahantuoja/Valmistaja: Frantsila, Suomi Ominaisuudet 10 ml pullo Käyttö:
Suoraan pullosta ei saa laittaa iholle, vaan tehdään laimennos; 1 rkl kylmäpuristettua ruokaöljyä ja 2 tippaa eteeristä öljyä. Tämä on peruslaimennusohje.
Hierontaöljy: enintään 20 tippaa 50 ml:aan perusöljyä
Tuoksulyhtyyn: 1-5 tippaan valittua öljyä veden pinnalle Kylpyyn: 3-6 tippaa veteen. Mikäli haluat emulgoida öljyn veden sekaan, siihen käy kerma,alkoholi tai valmis kylpyöljy. Jalkakylpyyn: 5-15 tippaa vatiin, kermaan emulgoituna
Huoneeseen saa tuoksun tuoksulyhdyn kautta. Myös matoille voit pirskotella muutaman tipan eteeristä öljyä. Imuriin tulee hyvä tuoksu, kun tiputat suodattimeen muutaman tipan öljyä.

Lisätiedot

Paino 0.04 kg
Mitat 2 × 2 × 7 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sitronella eteerinen öljy, Frantsila”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.