Luontoemo on pieni terveyspuoti ja villiyrttien tuntija. Hyvinvointia luonnonläheisesti.

TuotteetPalvelut

Voimaa luonnosta

PÄIJÄTÄR® - Villiyrttejä Päijänteen puhtailta rannoilta

Päijätär®-tuotteet syntyivät paikallisten pientuottajien yhteistyöllä. Ensimmäiset tuotemerkin tuotteet, laadukkaat luonnonkasveihin ja -marjoihin pohjautuvat elintarvikkeet ovat saatavilla Luontoemon verkkokaupasta.

Luontoemon tarina

Luontoemo on yrityksenä luonnon ja naisen rakkaustarina ja tarina päijät-hämäläisistä naisista ja rohdoskasveista.

Se on myös osa suvun naisten elämää, eri aikoina eri tavoin toteunutta ja näkyväksi tullutta. 

 

Metsän rauhaa ja makua

Uusin Luontoemon lapsi, Metsän Rauha -havutee, on kotoisin Sysmän metsistä Päijät-Hämeestä. Havuteehetken tunnelmaan ja suomalaisen mytologian maailmaan saattelee mukana tuleva kortti teksteineen.

Luontoemolta löydät muitakin kuivattuja yrttejä ja sekoituksia esimerkiksi haudukkeina käytettäväksi. Suomalaisen kansanperinteen ja mytologian inspiroimina.

Kuukauden eteerinen öljy

Ihanan piristävä, virkistävä ja aurinkoinen appelsiinin tuoksu sopii hyvin kevääseen. Sateisempanakin päivänä se tuo tuoksullaan lämpöä, aurinkoa ja iloa kotiisi.

Lämmitä öljyä tuoksulampussa, sekoita kylpyveteen tai hierontaöljyyn, laita tippa matolle tai vaatteeseen, ja nauti tuoksun rentouttavasta vaikutuksesta.

Villiyrttituotteet

Muut paikallistuotteet

Luonnonkosmetiikka ja hygienia

Eteeriset öljyt

Kukkaterapia

Luontoemo homeopatiaa

Homeopatia

Ruoka ja juoma

Ravintolisät

Muut hoitotuotteet

Alennuksessa

Villiyrttiretket

Villiyrttiretkellä opit tunnistamaan, keräämään ja valmistamaan yleisimpiä syötäviä ja lääkinnällisiä kasveja koulutetun ja asiantuntevan luonnonyrtti- ja marjaneuvojan kanssa.

Lue lisää

Poimijakoulutus

Luonnonyrttien poimijakoulutukset. Oletko kiinnostunut keräämään syötäviä luonnonkasveja omaan käyttöön tai myyntiin? Haluatko täydentää poimijakorttiasi?

Lue lisää

Turvesauna

Rentouttavat turvesaunahoidot Sysmässä.

Lue lisää

Luontoemon kukkatipat

Emme kutsu tätä varsinaiseksi tuotteeksi, koska valmistamme ja valitsemme kullekin sopivat kukkatipat henkilökohtaisen konsultaation perusteella. Ollaan yhteydessä.

Lue lisää

Ajankohtaista

Terveisiä suomalaisesta metsästä

Terveisiä suomalaisesta metsästä

Suomessa on laajat jokamiehenoikeudet ja niiden ansiosta suomalaiset ovat saaneet marjastaa ja sienestää metsissä, vaikka eivät itse omista metsää. Suomessa saamme nauttia puhtaasta ilmasta ja luonnossa kasvavat raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia syödä....

lue lisää
Rakkaat ja raikkaat havut

Rakkaat ja raikkaat havut

Havumetsässä kulkiessa aistii melkein ikuisen tuoksun. Ilmassa on fytonsideja, haihtuvia hoitavia öljyjä, joita erittyy eniten juuri havupuista.  Aromaattiset havupuut kehittyivät maapallolla 300 miljoonaa vuotta sitten, joten me olemme aina eläneet yhdessä. Siksi...

lue lisää
Metsän rauhaa uuden yrttiteen muodossa

Metsän rauhaa uuden yrttiteen muodossa

Uusin Luontoemon lapsi, Metsän Rauha -havutee, on kotoisin Sysmän metsistä Päijät-Hämeestä. Metsän Rauha -yrttihauduke on pakattu siemenpussiin. Ajateltiin, että tämä pikku pussikin saisi uuden elämän tyhjentymisen jälkeen, ja sen voisi käyttää siementen...

lue lisää

Tarina

Luontoemon synty

Luontoemo on luonnon vihreän hoivan ilmentymä. Luontoemo edustaa luonnon sitkeää naisellista voimaa.

Luontoemo on yrityksenä luonnon ja naisen rakkaustarina ja tarina päijät-hämäläisistä naisista ja rohdoskasveista.